Om Documatic

ban1_03

Documatic tilfører værdi til dokumenthåndtering baseret på dybdegående indsigt i dokumenters og datas udfordrende livscyklus. Documatic blev etableret i 2013, og er bygget op omkring 25 års erfaring i dokumenthåndtering hos en lang række større og mindre kunder, nationale som internationale.

Hos Documatic er vi passionerede omkring intelligent dokumentstyring inden for alt fra scanning, print, arkivering, in- og output management til “bring your own device” tankegangen. Optimeringsprocesserne bygger på et bredt kendskab til dokumenthåndteringssystemer og uvildig rådgivning i de forskellige systemer. Vi kender markederne, mulighederne og faldgruberne.

Vi bor i Silkeborg, hvor vi holder til i udviklingsmiljøet på Ferskvandscentret.

 

Det er vores passion, at effektivisere arbejdsgangene i håndteringen af både fysiske og digitale dokumenter
Vi skaber merværdi hos vore kunder gennem engageret rådgivning af høj kvalitet, og branchens bedste løsninger til effektiv dokumenthåndtering
Vi vil være kundernes bedste sparringspartner på at udvikle og forenkle processer, der gør dokumenternes rejse gennem organisationen så kort og billig som muligt

Kim Jensen

Indehaver / Office Solution Specialist

Min spidskompetence og passion er rådgivning og salg af kundespecifikke løsninger. Løsninger der optimerer processer og workflows. Målet er at gøre medarbejdere mere effektive i deres daglige håndtering af dokumenter eller data. Herigennem bidrager vi til, at vore kunders konkurrenceevne og bæredygtighed øges.

Min profil er involverende og engagerende. Jeg er ambitiøs og kommunikerer åbent og ærligt. Jeg er detaljebevidst og god til at bevare overblikket, hvilket hjælper mig til at træffe de rigtige beslutninger, også selv om der er travlhed i feltet.

Jeg har arbejdet med B2B salg af kapitalvarer, indenfor Informations Teknologi (hard-­ og software) i mere end 25 år. Det seneste årti har jeg primært fokuseret på, og arbejdet med rådgivning og salg af softwareløsninger. Løsninger der forenkler og gør dokumenters og datas rejse igennem organisationen, så effektiv og billig som mulig.

Jeg har en stor forretningsmæssig forståelse, og sparrer gerne med input til innovative forandringer. Forandringer der skaber forbedringer i dagligdagens arbejde med dokumenter og data.

Jacob Overby

Indehaver / Office Solution Specialist

Min interesse ligger i arbejdet med implementering og integration af professionelle og funktionsdygtige IT løsninger. Løsninger hvor IT teknologi, procesforandringer og forretningsudvikling skal ses i en kontekst. Løsninger designes med henblik på at være brugervenlige, veldokumenterede og give udbytte for kunden. Kvaliteten af professionel support efter salget, er for mig ligeså vigtig, som rådgivningen før salget.

Min profil er energisk, udadvendt og fastholdende. Jeg vægter og evner, at afdække og analysere de teknologiske muligheder og barrierer i kundens regi, og tilstræber at installationer udføres så smertefrit som muligt. Jeg fordyber mig i at tilpasse teknologien, til gavn for forretningsudvikling, hvilket gør mig i stand til at forstå og finde bæredygtige løsninger på de fleste udfordringer.

Jeg har beskæftiget mig med Informations Teknologi (hard- og software), for både store og mindre virksomheder. Mine kompetencer dækker derfor over en bred teknologisk viden, lige fra infrastruktur til proces optimering. De seneste år, har jeg arbejdet som IT-Chef, med ansvar for forretningssystemer, servere og applikationsdrift. Jeg har en stor forretningsmæssig forståelse, der sammen med min mangeårige erfaring giver mig kompetencen til, at binde de teknologiske værktøjer sammen til en optimal helhedsløsning til kundens behov.

Mads Maagaard Nielsen

Freelance / Systemkonsulent

Ord som stabilitet og oppetid, er fundamentale i min tekniske interesse for udførslen og integrationen af langsigtede løsning der holder, og ikke spiser sig selv op i unødige omkostninger og support. Arbejdet i at lave uddybende beskrivelser, der visualiserer og bidrager til at forenkle selv komplekse løsninger er vigtigt for mig. Det er mit ønske at elleminere fejl og misforståelser i alle faserne fra salg til drift – der findes ikke halve løsninger.

Jeg har en nysgerrighed for teknisk nytænkning, som kombineret med stor tålmodighed og kreativ tankegang, styrker min evne til at implementere effektive løsninger der giver mening med en løsningsorienteret tilgang til opgaverne. Jeg bestræber mig altid på at opnå det aftalte, og finder en stor del af glæden i arbejdet ved at opnå alles tilfredshed. Jeg er typen der gerne vil gå et ekstra skridt, for at opnå et tilfredsstillende resultat.

Siden min uddannelse i den tidlige IT-alder, har jeg fra midt af 90´erne oparbejdet et bredt spekter af erfaringer inden for soft- og hardware løsninger. Jeg har den seneste årrække været ansat som IT-specialist og serviceret 25 afdelinger i Midtjylland med drift og vedligehold af standard systemer, opbygning og tilretning af socialfaglige it-systemer, og udviklet forskellige skræddersyede IT-løsninger.

For at vedligeholde min viden har jeg ud over uddannelse og kurser, gjort mig bevist om, at den bedste uddannelse skal kombineres med praktisk erfaring.