Om Documatic

ban1_03

Documatic tilfører værdi til dokumenthåndtering baseret på dybdegående indsigt i dokumenters og datas udfordrende livscyklus. Documatic blev etableret i 2013, og er bygget op omkring 25 års erfaring i dokumenthåndtering hos en lang række større og mindre kunder, nationale som internationale.

Hos Documatic er vi passionerede omkring intelligent dokumentstyring inden for alt fra scanning, print, arkivering, in- og output management til “bring your own device” tankegangen. Optimeringsprocesserne bygger på et bredt kendskab til dokumenthåndteringssystemer og uvildig rådgivning i de forskellige systemer. Vi kender markederne, mulighederne og faldgruberne.

Det er vores passion, at effektivisere arbejdsgangene i håndteringen af både fysiske og digitale dokumenter
Vi skaber merværdi hos vore kunder gennem engageret rådgivning af høj kvalitet, og branchens bedste løsninger til effektiv dokumenthåndtering
Vi vil være kundernes bedste sparringspartner på at udvikle og forenkle processer, der gør dokumenternes rejse gennem organisationen så kort og billig som muligt

I juli 2018 overtog Scriptor Technology Documatic og sikrer dermed kunderne adgang til alle aspekter af Print management og Dokument digitalisering.